Home Δελτίο Τύπου
Δελτίο Τύπου-Ανακοινώσεις
Written by Administrator   

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ "ΤΡΙΠΤΟΛΕΜΟΥ"

ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

(IPC SHOOTING WORLD CUP Antalya)


ΑΡΙΣΤΑ!!!!  600/600 Η επίδοση του Β. Κακοσαίου στο R5, όπου επτά ήταν οι αθλητές διεθνώς, που κατάφεραν το ίδιο σκορ. Ένας ατυχής τελικός στη συνέχεια (σύνολο 703) κατέταξε τον αθλητή και Πρόεδρο του Συλλόγου στην 7η θέση. Παρ' όλα αυτά η αξία της επίδοσης είναι αναμφισβήτητη και ισχυροποιεί τις πιθανότητες συμμετοχής του αθλητή μας στην Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα.

Ο ίδιος αθλητής στο R4 κατέλαβε την 9η θέση με σκορ 594/600. Την συμμετοχή του στον τελικό των οκτώ, έκρινε το shoot-off το οποίο διεξήχθη μετά από ισοβαθμία του Κακοσαίου με την συναθλήτρια της ελληνικής ομάδας, Μουτσίου Δώρα και της σουηδέζας Wedin, η οποία και προκρίθηκε τελικά.

Στο R1 ο αθλητής του Συλλόγου  Σωτήρης Γαλογαύρος κατέκτησε την 12η θέση με επίδοση 569/600. Είναι θέμα χρόνου για τον Σωτήρη να ξεπεράσει το άγχος της διεθνούς παρουσίας (ως νέος αθλητής) και να απειλήσει με επιτυχία τις κορυφές του αθλήματος.

Last Updated on Tuesday, 08 May 2012 08:09
 
Written by Administrator   

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ "ΤΡΙΠΤΟΛΕΜΟΥ"

ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ ΣΤΟ Szczecin ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ


Θετικός είναι ο απολογισμός της συμμετοχής των αθλητών Ευάγγελου Κακοσαίου και Γαλογαύρου Σωτήρη, στο IPC Shooting World Cup στην Πολωνία, από τις 10 έως τις 16 Απριλίου 2012, στο οποίο σημειώθηκε αρκετά μεγάλος αριθμός συμμετοχών από πολλές χώρες, ενόψει των Παραολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Συγκεκριμένα, ο Ε. Κακοσαίος κατέκτησε την 4η θέση (μεταξύ 25 συμμετεχόντων) στο αγώνισμα R4 με επίδοση 597/600 και τελικό 701.6, μόλις μια ανάσα πίσω από τον 3ο αθλητή, ο οποίος είχε επίδοση 701.8.

Στο αγώνισμα R5 ο ίδιος αθλητής τοποθετήθηκε στην 19η θέση (μεταξύ 27 συμμετεχόντων) με επίδοση 593/600, εξασφαλίζοντας, όπως και στο R4, το MQS (Minimum Qualification Score) ενισχύοντας έτσι τις πιθανότητες συμμετοχής του στην επικείμενη Παραολυμπιάδα.

Ο Σ. Γαλογαύρος, ο οποίος προβλέπεται ότι θα αναδειχθεί σε σημαντικό σκοπευτή διεθνώς στο αγώνισμα R1, συμμετείχε για πρώτη φορά σε διεθνή οργάνωση και κατάφερε να εξασφαλίσει την 13η θέση (μεταξύ 23 συμμετεχόντων) και ένα ακόμη MQS, με επίδοση 563/600, επίδοση κατά πολύ μικρότερη από τις δυνατότητές του, η οποία όμως δικαιολογείται σε κάθε "πρωτάρη" σκοπευτή.

 

Δείτε πίνακες αποτελεσμάτων

Last Updated on Tuesday, 17 April 2012 12:21
 
Written by Administrator   

ΠΡΩΤΟΣ Ο ΤΡΙΠΤΟΛΕΜΟΣ ΣΕ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ  7 ΜΕΤΑΛΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ

ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ

 

Ένα Πανελλήνιο ρεκόρ σημειώθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκοποβολής της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Μαρτίου 2012, στο Σκοπευτήριο της Ελευσίνας.
Το ρεκόρ πέτυχε ο Σωτήρης Γαλόγαυρος του σωματείου «Τριπτόλεμος», στο Αεροβόλο Τουφέκι Ανδρών R1, με 571 βαθμούς.
Μετά το τέλος του Πανελληνίου πρωταθλήματος οι Αθλητές που εντάσσονται στο Σχεδιασμό για το 2012 και θα συμμετάσχουν με την Εθνική ομάδα, εκπροσωπώντας την χώρα μας, στο IPC Shooting World Cup στην Πολωνία, από τις 12 έως τις 15 Απριλίου 2012 είναι οι Αναστάσιος Μπούτης, Ευάγγελος Κακοσαίος, Γαλόγαυρος Σωτήρης, Ζαμπούρα Ελένη και η Μουτσίου Θεοδώρα.
Ανά κατηγορία αγωνίσματος τις πρώτες θέσεις στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατέκτησαν:
Last Updated on Tuesday, 17 April 2012 11:54
 
Written by Administrator   

 

 

 

 

 

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκε το 1ο διεθνές τουρνουά πετοσφαίρισης καθιστών που πραγματοποιήθηκε στην παραλία της Άμμου, στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου Κρήτης και συνδιοργανώθηκε από τον Α.Σ. ΤΡΙΠΤΟΛΕΜΟ, την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου και τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγ. Νικολάου.

8 ομάδες, 35 αθλητές και προπονητές, 15 διαιτητές και αριθμός ατόμων για την υποστήριξη της γραμματείας, 40 σχεδόν μαθητές των σχολείων που εργάστηκαν σαν βοηθοί γηπέδου και μερικοί ακόμα εθελοντές συνέθεσαν το παζλ των ανθρώπων που συμμετείχαν στο διήμερο 17 και 18 Σεπτεμβρίου.

«Πετύχαμε να ζήσουμε το όνειρο, και τα καταφέραμε γιατί συνεργαστήκαμε όλοι μαζί», τόνισε στον αποχαιρετισμό του ο Μιχάλης Πυθαρούλης ο οποίος είχε την ευθύνη του συντονισμού του τουρνουά που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και συμμετοχή, κάνοντας γνωστά 2 πράγματα στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο. Το πρώτο είναι ότι, από μια εκ γενετής παράλυση, ένα ατύχημα, ένα ακρωτηριασμό δεν σημαίνει ότι σταματά η ζωή, αλλά απεναντίας ξεκινά μια διαφορετική και ίσως μία ενδιαφέρουσα διαδρομή και προσπάθεια και το δεύτερο είναι ότι αν όλοι μαζί συνεργαστούμε για ένα κοινό στόχο τότε το ενδεχόμενο να αποτύχουμε είναι απειροελάχιστο.Για δύο μέρες οι αθλητές πέρασαν στους αρκετούς θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο, στην παραλία της Άμμου ότι ένας ακρωτηριασμός στα κάτω άκρα δεν σημαίνει παράλληλα και παραλυσία από την ζωή, δεν σημαίνει ότι εκεί σταματούν τα πάντα.

Ήταν η πρώτη φορά που πραγματοποιήθηκε σε επίπεδο χώρας ένα τέτοιο αθλητικό γεγονός και όμως η όλη διοργάνωση ήταν απόλυτα επιτυχημένη και έβαλε τις πολύ καλές βάσεις ώστε του χρόνου να γίνει κάτι ανάλογο σε επίπεδο παγκόσμιο. Όλοι οι αγώνες ήταν εντυπωσιακοί ενώ κάποιοι από αυτούς κρίθηκαν στον πόντο, γεγονός που αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο των αθλητών τόσο των Ελλήνων όσο και των ξένων. Για την ιστορία,  πρώτη ομάδα ήταν η ομάδα Vector από την Μόσχα, δεύτερη και τρίτη οι ομάδες του συλλόγου Τριπτόλεμος, ενώ Τέταρτη ήταν η ομάδα από την Φινλανδία, και ακολούθησαν οι υπόλοιπες ομάδες, του Αγίου Νικολάου και των Χανιών. Όλες οι συμμετοχές χειροκροτήθηκαν το ίδιο δυνατά από τους θεατές του τουρνουά, άλλωστε σε κάθε αγώνα όλοι μάχονται για την νίκη όμως πολλές φορές ακόμα και η ίδια η συμμετοχή, νίκη είναι.

Τις απονομές των κυπέλων, των μεταλλίων και των αναμνηστικών δώρων έκαναν ο αντιπεριφερειάρχης κ. Νίκος Καστρινάκης, ο αντιπρόεδρος του Π.Α.Δ.Ο.Α.Ν. κ. Γιώργος Ξένος, μέλη του Δ.Σ του Π.Α.Δ.Ο.Α.Ν. κ.κ Θάνος Κορομπύλιας και Θανάσης Μπέρκοβιτς, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Μανόλης Κλώντζας, ο πρόεδρος του Τριπτόλεμου κ. Βαγγέλης Κακοσαίος και ο προπονητής της ομάδας κ. Μιχάλης Πυθαρούλης.

 

Καταλυτική συμβολή στην άριστη διοργάνωση είχαν οι χορηγοί του τουρνουά. Όλοι τους συνέβαλαν με τον δικό τους τρόπο έτσι ώστε να αποκτήσει το γεγονός φήμη και αίγλη όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός συνόρων.

 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ

 Δείτε στιγμιότυπα από το τουρνουά

 

 

Last Updated on Thursday, 22 September 2011 00:30
 
Written by D. Kariotis   

ΑΗΤΗΤΟΣ ο “ΤΡΙΠΤΟΛΕΜΟΣ” αναδείχθηκε πρωταθλητής στο φετινό Πρωτάθλημα Βόλλεϋ Καθιστών, που διεξήχθη στα Χανιά της Κρήτης, από 14-20 Μαΐου 2010.

 

Οι παίκτες της ομάδας μας, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους διεκδικώντας τη κορυφή, την οποία τελικά κατέκτησαν και μάλιστα χωρίς ούτε ένα χαμένο σετ.

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές και τον προπονητή της ομάδας για την επιτυχία τους.

Last Updated on Tuesday, 18 May 2010 19:18
 
« StartPrev123NextEnd »

Page 1 of 3

Ads

rehabline_banner.jpg

Who's Online

We have 54 guests online

Statistics

Content View Hits : 344917
Content Administrator D. Kariotis ( d.kariotis@gmail.com ), Powered by Joomla!; Joomla templates by SG web hosting